Over CarwrapTeam

Het team voor jouw carwrap.

Wij zijn CarwrapTeam. Een team van echte vakspecialisten dat al klaarstaat om jouw auto van een compleet nieuwe look te voorzien. Omdat elk verhaal verteld mag worden. Of je nu een loodgieter bent die bekendheid wil creëren of een artiest die een specifieke stijl wil uitstralen. CarwrapTeam biedt jou alle mogelijkheden om met jouw voertuig jouw verhaal met de buitenwereld te delen. Wij gaan voor prachtige resultaten waar we trots op zijn.

Omdat wij jaren aan vakkennis en ervaring hebben, kunnen wij jouw voertuig van een carwrap van hoge kwaliteit voorzien. Hierin zijn tal van mogelijkheden. Ga voor een matte of glanzende wrap, of combineer beide voor een design dat eruit springt. Laat ons jouw verhaal op maat ontwerpen, of verras ons met je eigen ideeën en ontwerpen. Alles is mogelijk.

Een tof team die voor je klaarstaat!

 • We ontwerpen, produceren en realiseren

 • En zetten net dat stapje extra

 • Portfolio met toffe uiteenlopende projecten

 • Een gezellig en jong team

CarwrapTeam

Jouw verhaal

Hier begint het natuurlijk.

Jij hebt een verhaal en wil dit verhaal graag met de wereld delen. Hier heb je vast al ideeën over.

De ontwerpers binnen ons team zullen samen met jou kijken naar wat jouw wensen zijn en hoe deze het beste te vertalen zijn naar een ontwerp voor jouw gehele voertuig. Omdat de carwrap rondom de gehele auto kan worden aangebracht, zijn de mogelijkheden voor het ontwerp eindeloos!

Jouw verhaal
Hoogwaardige folie

Hoogwaardige folie

Alle materiaal en vakkennis in huis

Is het ontwerp akkoord? Mooi! Wij hebben zelf alle materiaal en vakkennis in huis om de carwrap voor jouw auto zelf te printen. Wij maken gebruik van hoogwaardige folie, zodat je lekker lang kunt genieten van de nieuwe look van jouw auto.

De folie geeft jouw auto, naast een nieuwe uitstraling, ook een extra beschermlaag. Zo is jouw auto extra beschermd tegen bijvoorbeeld lichte krassen. Mooi meegenomen!

De carwrap aanbrengen

Hier begint het natuurlijk.

Het aanbrengen van de wrapfolie kan op locatie gebeuren, of bij ons op de werkplaats. Net wat voor jou handig uitkomt! De mensen van CarwrapTeam zijn een voor een specialisten op het gebied van carwrappen, en weten jouw carwrap tot in de puntjes mooi aan te brengen zodat je er lang van kunt genieten.

Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal uiteindelijk van je auto af zal spatten.

Carwrap aanbrengen
Voor alle voertuigen

Voor alle voertuigen

Carwraps alleen voor auto’s?

Carwraps alleen voor auto’s? Natuurlijk niet! Ook bussen, vrachtwagens, tractoren en andere voertuigen kunnen bij ons prima terecht.

Kijk maar eens in ons portfolio, daar zie je carwraps voor verschillende voertuigen. Wil je weten of we ook jouw voertuig kunnen wrappen? Bel of mail ons dan even, dan kunnen we je precies vertellen wat we voor jou kunnen betekenen.

Persoonlijke service

Wij werken als team nauw samen om jou van de beste carwrap te voorzien.

Wij werken als team nauw samen om jou van de beste carwrap te voorzien. Onze ontwerpers en wrappers zullen luisteren naar jouw verhaal om deze om te toveren in een carwrap waar je u tegen kunt zeggen.

We denken mee en houden van open, heldere communicatie tussen ons en onze klanten. Zo bieden we altijd de persoonlijke service waar jij je goed bij voelt.

Persoonlijke service

Contactgegevens

 • Kantoor
  Ruimzichtlaan 1 & 3
  7001 CG Doetinchem

 • Openingstijden
  Ma-Vr: 8.30 – 17.00