About Us
//www.carwrapteam.nl/wp-content/uploads/2020/01/20200103-Carwrap-Team-Opmaak-kaartje.png

Franchisenemers gezocht

voor onze succesvolle formule

CarwrapTeam groeit. Wees ook een deel van ons succes en stap in als franchisenemer. Wij kunnen het namelijk niet alleen en zoeken daarom echte ondernemers die ons concept kunnen laten groeien. Proactieve mensen die ergens voor willen gaan en zijn of haar vestiging naar een hoger plan wil tillen.

Ben jij diegene die wij zoeken? Join our team! Samen maken we van CarwrapTeam een (nog) groter succes.

We cover your story.

About Us

Join our Team

Word jij franchisenemer van CawrapTeam?

Zie jij het wel voor je om jouw eigen CarwrapTeam franchise op te zetten? De manier waarop we de samenwerking aangaan kunnen we samen helemaal finetunen. Belangrijk is vooral dat je onze passie deelt: het vertellen van verhalen door middel van de mooiste carwraps. Kies je ervoor om franchisepartner te worden, dan word jij onderdeel van Team Noord, Team Oost, Team Zuid of Team West. Op dit moment werken wij op landelijk niveau vanaf Team Oost. Dit doen wij vanuit Mull2media, met onze eigen productiehal en aansluitend kantoor. Maar hoe meer we ons door Nederland verspreiden, hoe meer verhalen er verteld kunnen worden!

https://www.carwrapteam.nl/wp-content/uploads/2020/01/20191105-M2W-61188764-NXF-CarWrapTeam-logo-ontwikkeling-c1-D-10-600x400.png
section-1322c97

Interesse in een samenwerking?

Bel of mail ons bij interesse! Liever kennismaken met een kopje koffie? Kom dan eens langs in ons hoofdkantoor om over de mogelijkheden te praten.

Contactformulier

Of vul dit contactformulier in, net zo makkelijk! Als je onderstaande gegevens invult, nemen we binnen een werkdag contact met je op.