Een unieke Accent Wrap

Waar moet je aan denken bij een Accent Wrap? Die vraag krijgen wij regelmatig. Het antwoord is niet eenzijdig; bij een accent wrap zijn er namelijk ontelbaar veel mogelijkheden. Zo kun je alleen de bumper van je auto laten wrappen, of het gehele dak. Daarnaast kun je het plaatsen van een logo combineren met het laten wrappen van een groter vlak. Dit laatste is het geval bij deze Skoda City Go van de Graafschap, die wij voorzagen van een gedeeltelijke carwrap.

Een accent wrap van hoge kwaliteit!

De Accent Wrap die wij op de Citygo aanbrachten, bestaat uit een op maat ontworpen en geproduceerd ontwerp. Hierbij maakten wij gebruik van hoogwaardig 3M carwrapfolie met laminaat, in combinatie met Avery snijvinyl. De auto voorzagen we in eigen huis van de folie, waar wij alle benodigde materialen binnen handbereik hebben liggen.

Accent Wrap
Uniek ontwerp

Voor iedere auto een uniek ontwerp

Meer voorbeelden van accent wraps vind je op deze pagina. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van een Accent Wrap voor jouw auto. Omdat ieder model auto en iedere klantenwens anders is, passen we het ontwerp altijd compleet op de situatie aan. Zo rij jij straks ook rond in een auto met unieke en opvallende Accent Wrap! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meest populaire berichten

Volg CarwrapTeam op social media

Gerelateerde berichten