Een carwrap voor ieder voertuig

Letterlijk vertaald, zijn wij het auto wrap team. Betekent dit dat wij als CarwrapTeam alleen auto’s wrappen? Zeker niet! Een carwrap is namelijk ook gewoon mogelijk op andere voertuigen. Denk jij er bijvoorbeeld over om je motor een nieuwe look te geven? Of wil je een tractor van een mooie print voorzien? Dan zorgen wij voor een mooi ontwerp, een print van hoge kwaliteit en een strakke afwerking.

Voorbeelden van carwraps

Benieuwd naar de mogelijkheden van een carwrap? Bekijk dan hieronder eens een aantal voertuigen die wij van wrapfolie hebben voorzien.

Motorwrap

Motorwrap (Morgana)

Morgana koos ervoor om een motor deels te laten wrappen.

Trekkerwrap

Trekkerwrap

Een tractor van een carwrap voorzien? Geen probleem!

Buswrap

Buswrap

Wij voorzagen de gehele spelersbus van De Graafschap van een strakke wrap.

Ook een carwrap voor jouw voertuig?

Heb je dus een boot, camper, bus, fiets, scooter, helikopter of ander bijzonder voertuig? Dan gaan we graag voor je aan de slag! Wij maken een ontwerp voor jou op maat, op basis van jouw specifieke wensen. Wil je jouw bedrijf promoten met een scooter? Of jouw camper in een opvallende kleur laten wrappen? Maak dan even een afspraak met ons. Wij inventariseren jouw wensen en zorgen ervoor dat jij straks trots kunt zijn op jouw voertuig!

Wrappen op locatie

Kleinere voertuigen, personenauto’s en busjes kunnen wij op eigen locatie wrappen. Beschik je echter over een helikopter, dan komen we liever even op locatie langs. Dat is beter voor de wrap, maar ook voor ons dak. Alle materialen printen wij daarnaast in eigen huis. Zo weten wij zeker dat we de kwaliteit leveren waar wij voor staan.

Een afspraak maken

Zeker wanneer je een bijzonder voertuig wil laten wrappen, is het fijn om in beeld te brengen wat jij en wij voor ogen hebben. Daarom kun je gemakkelijk via onze website een afspraak maken. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Laat ons dus weten wat voor voertuig je wil laten wrappen, en wij zorgen voor een strakke wrap. We horen graag van je

Meest populaire berichten

Volg CarwrapTeam op social media

Gerelateerde berichten