Carwrapping: hét alternatief voor de autospuiter

Ben jij uitgekeken op de huidige kleur van jouw auto? Of past de kleur niet (meer) bij de huisstijl van jouw bedrijf? Laat in dat geval jouw auto carwrappen. Carwrapping kan bij vrijwel alle voertuigen en is een goedkopere oplossing dan de auto in een andere kleur laten spuiten. Uiteraard laat je dit doen bij CarwrapTeam.

De voordelen van carwrapping

Carwrappen is het nieuwe spuiten. Waarom? Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Bij overspuiten ben je de originele kleur kwijt. Een carwrap is daarentegen gemakkelijk weer van het voertuig te verwijderen wanneer je de originele kleur terug wil. Ideaal dus ook wanneer je tijdelijk een ander design op je auto wil!
  • Wanneer de laag gespoten verf beschadigd raakt, is het lastig om dit te corrigeren. Bij een carwrap gaat dit veel gemakkelijker: wij vervangen gemakkelijk het gehele vlak met folie.
  • Bij een carwrap kunnen we echt alle kanten op met het ontwerp. Hierin kunnen we van tevoren afstemmen, waarna jij zeker bent van het perfecte design op jouw auto.
  • Het overspuiten van een auto is relatief duurder dan het laten wrappen van je auto.
Carwrapping: hét alternatief voor de autospuiter

Offerte op maat

Je auto laten wrappen is goedkoop, zeker in vergelijking met het laten overspuiten van je auto. Wil je meer weten over de kosten voor een carwrap? Of wil je meer weten over carwrappingen in het algemeen? Neem dan contact met onze specialisten op. En uiteraard maken we een mooie offerte op maat voor je.

Meest populaire berichten

Volg CarwrapTeam op social media

Gerelateerde berichten