Raamfolie

Ruiten tinten

Bij CarwrapTeam kun je dus terecht voor het blinderen en tinten van jouw voertuig. Bij het blinderen brengen wij raamfolie aan om te zorgen voor meer privacy of om een bijzondere look te creëren. Wanneer je het bepalen van de juiste tint lastig vind, neem je contact op met onze mensen. Graag bespreken we de mogelijkheden.

Onze voordelen

Kies voor autoruiten blinderen.

  • Gratis advies voor jouw voertuig

  • Aanbreng raam blindering mogelijk op locatie

Gratis en vrijblijvend

Autoruiten blinderen

Zorg voor meer privacy of creëer een bijzondere look.

Wanneer je je auto laat blinderen door CarwrapTeam, beplakken wij de ruiten met een speciale folie. Deze folie is getint, waardoor de ruit donker kleurt en dus verduistert. Onze klanten kiezen hiervoor vanwege de warmte werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit een mooie toevoeging aan hun auto vinden. Wij bieden je verschillende tinten om uit te kiezen, namelijk met 5, 15, 20, 30, 35, 50 en 70% lichtdoorlaatbaarheid. Hierdoor kun je zelf kiezen hoe jouw auto eruit komt te zien en welke tint het best past bij jouw vraag. Hoe lager het percentage hoe minder licht de folie doorlaat. Dus hoe lager het getal hoe donkerder de folie. Wij hebben alle 7 verschillende tinten standaard op voorraad.

Onze werkwijze

Het tinten van autoramen is een precisie vakwerk. Alleen als de folie op de juiste manier en precisie door ons word aangebracht, kunnen wij je de levensduur garanderen. Het tinten van autoramen is secuur vakwerk. Onze werkplaats is speciaal ingericht voor het tinten van autoramen dit om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

De raamfolie word door ons vakkundig aan de binnenzijde van de autoruiten gemonteerd.

Voordelen

De pluspunten van ruiten tinten

  • Meer privacy
  • Anti-inbraak
  • Bescherming van je interieur
  • Creëer een bijzondere look