Full wrap

Ben je een beetje uitgekeken op je auto? Of heb je spijt van de gekozen kleur? Een carwrap kan dan ook ingezet worden om je auto van een andere kleur te voorzien. Dit geeft jouw auto een compleet nieuwe uitstraling, en biedt ook nog eens extra bescherming tegen bijvoorbeeld lichte krassen of steenslag. Er is genoeg keuze tussen verschillende kleuren, waarbij je kunt kiezen voor een glans, mat of zijdeglans wrap. We kunnen zelfs een carwrap met structuur op je auto aanbrengen. Zo creëren wij voor jou de look die écht bij jou past!

Onze voordelen

Kies voor full wrap.

  • Gratis ontwerp van jouw Full Wrap

  • Aanbreng Full Wrap mogelijk op locatie

Gratis en vrijblijvend

Een nieuwe look!

De perfecte oplossing.

Een full wrap voor jouw auto heeft vele voordelen. Zo kiezen mensen voor een full wrap wanneer de een andere kleur voor hun auto willen. Maar ook voor extra bescherming of het verbergen van schade aan jouw auto kan een full wrap een goede oplossing bieden.

Genoeg keuze

Er is genoeg keuze tussen verschillende kleuren, waarbij je kunt kiezen voor een matte of glanzende wrap. We kunnen zelfs een carwrap met structuur op je auto aanbrengen. Zo creëren wij voor jou de look die écht bij jou past!

Voordelen

De pluspunten van Full Wrap

  • Korte doorlooptijd.
    In sommige gevallen kan de Full Wrap al binnen 1 week worden aangebracht.

  • Ruimte voor creativiteit.
    Je bent nergens aan gebonden.