section-46536a5
section-46536a5

Full wrap

Ben je een beetje uitgekeken op je auto? Of heb je spijt van de gekozen kleur? Een carwrap kan dan ook ingezet worden om je auto van een andere kleur te voorzien. Dit geeft jouw auto een compleet nieuwe uitstraling, en biedt ook nog eens extra bescherming tegen bijvoorbeeld lichte krassen. Er is genoeg keuze tussen verschillende kleuren, waarbij je kunt kiezen voor een matte of glanzende wrap. We kunnen zelfs een carwrap met structuur op je auto aanbrengen. Zo creëren wij voor jou de look die écht bij jou past!

Maak een afspraak
https://www.carwrapteam.nl/wp-content/uploads/2020/03/DSC_0078-scaled-300x200.jpg
section-70665a2

Een full wrap voor jouw auto heeft vele voordelen. Zo kiezen mensen voor een full wrap wanneer de een andere kleur voor hun auto willen. Maar ook voor extra bescherming of het verbergen van schade aan jouw auto kan een full wrap een goede oplossing bieden.

Een full wrap is weliswaar een wrap in één of enkele kleuren, toch bestaat er veel verschil in ontwerpen. Naast de kleur en het effect dat je kiest, heeft ieder voertuig een eigen vorm. Wij zorgen ervoor dat de carwrap precies op maat wordt aangebracht. Of het nu gaat om een auto, een tractor of een grote bus: jouw Full Wrap zal met vakkundig maatwerk op jouw voertuig worden aangebracht!

Voertuigen

Hieronder vind je ene lijst met voertuigen die wij in elk geval kunnen wrappen. Staat jouw voertuig er niet tussen? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op! We kunnen vast iets voor jou betekenen.

De volgende voertuigen kunnen wij voorzien van een Full Wrap:

  • Auto
  • Motor
  • Scooter
  • Bus
  • Vrachtwagen
  • Tractor
  • Bakfiets
  • Boot
  • Trein

Met een Full Wrap heb je volop keuze uit verschillende soorten wraps. Zo denken wij graag mee over welke kleur jouw auto echt mooi afkleedt, en wat voor effect bijvoorbeeld een metallic of flip folie op de vorm van jouw voertuig heeft.

Portfolio

In ons portfolio vind je verschillende voorbeelden van Full Wraps. Kijk gerust even door ons werk en neem contact met ons op bij vragen of opmerkingen!

Bij CarwrapTeam werken wij alleen met de beste merken carwrapfolie, welke wij met de grootste zorg aanbrengen. Zo krijgt jouw voertuig niet alleen een nieuwe look, maar is deze ook nog eens beter beschermd tegen bijvoorbeeld verkleuren en beschadigingen.

Eén kleur

Bij een Full wrap maken wij gebruik van 3M folie (2080) of Avery Dannison (Supreme Wrapping Film). Hierbij kun je kiezen uit verschillende kleuren in glans, mat of zijdeglans variant. Ook een gave optie: een zogeheten "Flip" kleur. Dit is een kleur die vanuit verschillende hoeken en met ander lichtinval van kleur lijkt te veranderen. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien die bij een Full Wrap komen kijken. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Een Full Wrap is al mogelijk vanaf € 1475,-. Toch verschilt het per voertuig hoe hoog de kosten zullen zijn. Deze kosten kunnen nogal uiteenlopen per voertuig. Zo zal het wrappen van een een Citroën C1 lager uitvallen dan het wrappen van een volledige bus.

Vrijblijvende offerte

Omdat we transparant werken en graag duidelijkheid geven over wat je te wachten staat, kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem hiervoor even contact met ons op. Als jij ons vertelt wat jouw wensen zijn, ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Zonder poespas of onverwachte bijkomende kosten. We horen graag van je!

section-8d5cff5

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar wat wij specifiek voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? We luisteren graag naar jouw verhaal, en laten je de mogelijkheden zien binnen het carwrappen. Naam via onderstaand formulier contact met ons op!

Vertel ons kort wie je bent en wat je wil. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Velden met een * zijn verplicht