section-46536a5
section-46536a5

Full Custom wrap

Ook voor speciale voertuigen en met speciale wensen kun je bij ons terecht. Heb je een tractor die je van jouw boodschap wil voorzien? Of beschikt jouw bedrijf over grote voertuigen die je wil inzetten voor openbare reclame? Dan zorgen wij voor een ontwerp op maat. Bij ons kun je terecht voor het wrappen van scooters tot het wrappen van bussen en vrachtwagens. Alles is mogelijk met de door ons op maat gemaakte volledige carwraps.

Je ontvangt van ons een gratis ontwerp op maat, waarna we de carwrapfolie strak zullen aanbrengen op jouw voertuig. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren jou graag! Neem onderaan deze pagina direct contact met ons op.

Maak een afspraak
https://www.carwrapteam.nl/wp-content/uploads/2020/05/20200528_082721-scaled-300x200.jpg
section-70665a2

Met dit pakket kun je echt alle kanten op. Of je nu een vrachtwagen of een scooter van een carwrap wil voorzien: alles is mogelijk.

Voordelen

Kies je voor een Full Custom Carwrap? Dan heb je bij CarwrapTeam de volgende voordelen:

 • Wij leveren een gratis ontwerp
 • Een volledige wrap op jouw voertuig, in jouw huisstijl
 • Ook eigen ideeën kunnen wij verwerken in het ontwerp
 • Wij leveren alleen carwraps van de hoogste kwaliteit

Met een Full Custom Wrap kunnen wij vrijwel ieder voertuig van een hoogwaardige carwrap voorzien. Wil je een complete bus laten wrappen, of bijvoorbeeld een tractor? Het kan allemaal! Zie hieronder een lijst van de voertuigen die wij van een Full Custom Wrap kunnen voorzien. Staat jouw voertuig er niet tussen? Waarschijnlijk kunnen we deze ook gewoon wrappen. Neem vooral even contact met ons op, dan vertellen we je alles over wat we voor jou kunnen doen!

De volgende voertuigen (en meer) kunnen wij van een Accent Wrap voorzien:

 • Auto
 • Motor
 • Scooter
 • Bus
 • Vrachtwagen
 • Tractor
 • Bakfiets
 • Boot
 • Trein

Vanaf het ontwerp tot aan het afleveren van jouw gewrapte voertuig kun je bij ons terecht. Hierbij zorgen we ervoor dat het design van jouw wrap volledig aansluit bij jouw wensen, en zo jouw verhaal op unieke en sterke wijze vertelt.

Gratis ontwerp

Omdat wij zeker zijn van onze service, voorzien wij jou van een gratis ontwerp voor jouw carwrap. Hierin denken we met jou mee en houden we rekening met de vormen en maten van jouw voertuig. Wanneer jij helemaal tevreden bent met ons ontwerp, zorgen wij ervoor dat dit strak op jouw voertuig komt te zitten. Zo straalt jouw verhaal straks echt van jouw voertuig af!

Eigen ontwerp

Heb je zelf al ideeën over het ontwerp van jouw Full Custom Wrap, of zelfs al een ontwerp liggen? Dan kijken we hier samen met jou naar het ontwerp en laten we zien wat hiermee mogelijk is.

Samen zorgen wij ervoor dat jij straks trots rond kunt rijden in jouw gewrapte voertuig, dat jouw verhaal op unieke wijze vertelt!

Bij CarwrapTeam werken wij alleen met de beste merken carwrapfolie, welke wij met de grootste zorg aanbrengen. Zo krijgt jouw voertuig niet alleen een nieuwe look, maar is deze ook nog eens beter beschermd tegen bijvoorbeeld verkleuren en beschadigingen.

Design op maat

Wanneer we een onterp op maat maken voor jouw voertuig, maken wij gebruik van hoogwaardig 3M printfolie. Deze folie is speciaal ontwikkeld om op hoge kwaliteit te bedrukken. Dit doen wij in eigen huis, met de beste apparatuur. Zo kunnen wij altijd de kwaliteit waarborgen waar wij voor staan.

Onder dit pakket vallen vele verschillende voertuigen. Daarom is het lastig om hier een indicatie te geven van de kosten die je kunt verwachten. De basisprijs is € 1545,00. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen we je daarom om even contact met ons op te nemen bij interesse. Als jij ons vertelt wat jouw wensen zijn en om welk voertuig het gaat, kunnen we een gerichte en vrijblijvende offerte voor je opstellen. Zo weet jij waar je aan toe bent en ben je er zeker van dat er geen onverwachte kosten om de hoek komen kijken.

Gratis ontwerp

Tot het moment dat wij je een ontwerp toesturen betaal je nog niks. Het ontwerp is dus helemaal gratis! Ga je akkoord met het ontwerp dat wij geleverd hebben, dan weet je precies waar je aan toe bent. Lekker duidelijk dus.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

section-8d5cff5

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar wat wij specifiek voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? We luisteren graag naar jouw verhaal, en laten je de mogelijkheden zien binnen het carwrappen. Naam via onderstaand formulier contact met ons op!

Vertel ons kort wie je bent en wat je wil. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Velden met een * zijn verplicht