section-46536a5
section-46536a5

Design wrap

Soms kan een auto een ideaal middel zijn om jouw boodschap mee te verspreiden. In dat geval wil je natuurlijk dat jouw verhaal op een zo mooi mogelijke manier vertaald wordt. Daarom verzorgen wij volledige designs, die precies dat uitstralen wat jij wil vertellen. Met een design wrap zijn ontelbaar veel mogelijkheden. Kies voor één strak design, of maak gebruik van de verschillende oppervlakken van jouw auto. Je kunt ons zelf materiaal toesturen waar wij iets moois van maken, of het designwerk volledig aan ons overlaten. Wij maken er sowieso iets moois van!

Maak een afspraak
Busbelettering De Dames van 0314
section-70665a2

Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk. Met dit pakket heb je bij CarwrapTeam de volgende voordelen:

  • Wij leveren een gratis ontwerp!
  • Een volledige wrap in jouw huisstijl
  • Zelf al ideeën? Wij verwerken ze in jouw ontwerp
  • Een carwrap van hoge kwaliteit

Met dit pakket wrappen we jouw auto in een geheel op maat ontworpen carwrap. Of je nu een kleine of een grote, een luxe of een budget auto hebt: wij zorgen ervoor dat jouw auto precies het verhaal vertelt dat jij te vertellen hebt.

Wil je een ander voertuig dan een auto laten voorzien van een volledig op maat ontworpen carwrap? Bekijk dan ons pakket "full custom wrap".

Wij bieden een full-service carwrapservice. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt vanaf het ontwerp tot aan het afleveren van jouw gewrapte voertuig. Binnen dit pakket verzorgen onze designers een ontwerp dat precies past bij jouw wensen. Zo kunnen wij jouw huisstijl overnemen en omzetten in een uniek ontwerp waarmee jij echt opvalt.

Gratis ontwerp

Omdat wij zeker zijn van ons kunnen, voorzien we jou graag van een gratis ontwerp voor jouw carwrap. Hierin denken we met jou mee en houden we rekening met de vormen en maten van jouw auto. Tevreden met het ontwerp? Mooi! Dan zorgen wij ervoor dat dit strak op jouw auto komt te zitten. Zo straalt het ontwerp er straks echt vanaf.

Eigen ontwerp

Heb je zelf al ideeën over het ontwerp van jouw Design Wrap, of zelfs al een ontwerp liggen? Dan kijken we hier samen met jou naar het ontwerp en laten we zien wat hiermee mogelijk is bij een Design Wrap.

Of je nu zelf al ideeën hebt of nog geen idee hebt over hoe je jouw wensen wil vertalen: wij luisteren naar jouw verhaal en zorgen dat iedereen het in de vorm van een spetterende carwrap te zien krijgt!

Bij CarwrapTeam werken wij alleen met de beste merken carwrapfolie, welke wij met de grootste zorg aanbrengen. Zo krijgt jouw voertuig niet alleen een nieuwe look, maar is deze ook nog eens beter beschermd tegen bijvoorbeeld verkleuren en beschadigingen.

Design Wrap

Kies je voor ons Design Wrap pakket? Dan ontwerpen en gebruiken we de beste wrapfolie voor jouw auto in eigen huis. Dit doen wij op 3M printfolie van de hoogste kwaliteit. Deze folie is speciaal ontwikkeld om op hoge kwaliteit te bedrukken. Zo kunnen wij altijd de kwaliteit waarborgen waar wij voor staan.

Hiernaast maken wij bij een Design Wrap met de 2080 en SWF kleuren, welke in vele kleuren en vormen beschikbaar zijn. Combineer bijvoorbeeld een matte folie met een glanzend design. De mogelijkheden zijn eindeloos bij het combineren van materialen. Uiteraard willen we deze mogelijkheden graag met jou bespreken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

Denk je eraan om je auto in een strak design te laten wrappen? Dan wil je natuurlijk weten waar je aan toekomt. Hoewel we een indicatie kunnen geven van de startkosten voor een Design Wrap, verschilt het kostenplaatje per voertuig en wens. De basisprijs is €1545,00.

Jouw kosten

Wil je weten welke kosten er aan jouw wensen komen te hangen? Neem dan gerust even contact met ons op! Op basis van jouw wensen geven we je vrijblijvend een prijsindicatie. Hiernaast ontvang je van ons gratis het ontwerp. Wij houden van duidelijkheid. Daarom betaal je pas wanneer je weet wat je van ons kunt verwachten.

section-8d5cff5

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar wat wij specifiek voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? We luisteren graag naar jouw verhaal, en laten je de mogelijkheden zien binnen het carwrappen. Naam via onderstaand formulier contact met ons op!

Vertel ons kort wie je bent en wat je wil. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Velden met een * zijn verplicht