section-46536a5
section-46536a5

Accent wrap

Wil je echt opvallen met jouw voertuig? Voorzie deze dan van een Accent Wrap: een gedeelte van je auto wordt hierbij van wrapfolie voorzien. Hierbij kun je denken aan een dak in hoogglans of de chroomdelen van jouw voertuig in een andere foliekleur. Zo kunnen wij ieder accent van jouw auto wrappen.

Maak een afspraak
https://www.carwrapteam.nl/wp-content/uploads/2019/12/Autobelettering-Kitchen4all-1-300x200.jpg
section-70665a2

Wil je jouw auto een nieuwe look geven, maar niet meteen je gehele auto wrappen? Bijvoorbeeld omdat je de huidige kleur van jouw auto al mooi vindt, of omdat je alleen het logo en de URL van jouw bedrijf op je voertuig wil laten aanbrengen. Dan is een Accent Wrap voor jou de perfecte oplossing. Wij voorzien jouw auto of ander voertuig van een gedeeltelijke carwrap.

Veel mogelijkheden

Een Accent Wrap begint al bij het aanbrengen van jouw bedrijfslogo, maar we kunnen ook een carwrap over de helft van jouw voertuig aanbrengen. Of alleen de bumpers van jouw auto van een mooie en beschermende folielaag voorzien. Ideaal wanneer je schade hebt en dit op een stijlvolle manier op wil lossen! Bekijk hieronder maar eens een aantal voorbeelden van Accent Wraps.

Een accent wrap kan vele verschillende vormen aannemen. Daarom kunnen wij vrijwel ieder voertuig van een Accent Wrap voorzien. Wil je de achterkant van een bus laten wrappen, of alleen het dak van je tractor? Het kan allemaal! Zie hieronder een lijst van de voertuigen die wij van een Accent Wrap kunnen voorzien. Staat jouw voertuig er niet tussen? Waarschijnlijk kunnen we deze ook gewoon wrappen. Neem vooral even contact met ons op, dan vertellen we je alles over wat we voor jou kunnen doen!

De volgende voertuigen (en meer) kunnen wij van een Accent Wrap voorzien:

  • Auto
  • Motor
  • Scooter
  • Bus
  • Vrachtwagen
  • Tractor
  • Bakfiets
  • Boot
  • Trein

Wij bieden een full-service carwrapservice. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt vanaf het ontwerp tot aan het afleveren van jouw gewrapte voertuig.

Gratis ontwerp

Wij voorzien jou daarom van een gratis ontwerp voor jouw carwrap. Hierin denken we met jou mee en houden we rekening met de vormen en maten van jouw auto. Tevreden met het ontwerp? Mooi! Dan zorgen wij ervoor dat dit strak op jouw voertuig komt te zitten. Of het nu gaat om het aanbrengen van een logo of het wrappen van een halve bus: het ontwerp straalt straks van jouw voertuig af.

Eigen ontwerp

Heb je zelf al ideeën over het ontwerp van jouw Accent Wrap, of zelfs al een ontwerp liggen? Dan kijken we hier samen met jou naar het ontwerp en laten we zien wat hiermee mogelijk is bij een Accent Wrap.

Samen zorgen wij ervoor dat jij straks trots rond kunt rijden in jouw gewrapte voertuig, dat jouw verhaal op unieke wijze vertelt!

Bij CarwrapTeam werken wij alleen met de beste merken carwrapfolie, welke wij met de grootste zorg aanbrengen. Zo krijgt jouw voertuig niet alleen een nieuwe look, maar is deze ook nog eens beter beschermd tegen bijvoorbeeld verkleuren en beschadigingen.

Eén kleur

Wil je een deel van jouw auto een nieuwe kleur geven? Dan maken wij gebruik van 3M folie (2080) of Avery Dannison (Supreme Wrapping Film). Hierbij kun je kiezen uit verschillende kleuren in glans, mat of zijdeglans variant. Ook een gave optie: een zogeheten "Flip"-kleur. Dit is een kleur die vanuit verschillende hoeken en met ander lichtinval van kleur lijkt te veranderen.

Design op maat

Kies je voor een Accent Wrap met een speciaal design? In dat geval gebruiken wij 3M printfolie. Deze folie is speciaal ontwikkeld om op hoge kwaliteit te bedrukken. Dit doen wij in eigen huis. Zo kunnen wij altijd de kwaliteit waarborgen waar wij voor staan.

Lijkt een Accent Wrap jou wel iets? Dan snappen je dat je graag wil weten wat dit gaat kosten! Omdat de invulling van een Accent Wrap nogal uiteen kan lopen (van het aanbrengen van een logo tot het wrappen van een half voertuig), kunnen we je niet meteen en prijsindicatie geven. Daarom adviseren we je om contact met ons op te nemen. Op basis van jouw wensen geven wij jou dan een prijsindicatie, zodat jij weet waar je aan toe bent. Zonder dat je ergens aan vast zit.

Een Accent Wrap op jouw auto is al mogelijk vanaf € 275,-. Wil je weten hoe hoog of laag de kosten van jouw wensen uit zullen vallen? Neem dan nu contact met ons op!

section-8d5cff5

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar wat wij specifiek voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? We luisteren graag naar jouw verhaal, en laten je de mogelijkheden zien binnen het carwrappen. Naam via onderstaand formulier contact met ons op!

Vertel ons kort wie je bent en wat je wil. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Velden met een * zijn verplicht