Accent wrap

Wil je echt opvallen met jouw voertuig? Voorzie deze dan van een Accent Wrap: een gedeelte van je auto wordt hierbij van wrapfolie voorzien. Hierbij kun je denken aan een dak in hoogglans of de spiegels van jouw voertuig in een andere foliekleur. Zo kunnen wij ieder accent van jouw auto wrappen.

Onze voordelen

Kies voor accent wrap

 • Gratis ontwerp van jouw Accent Wrap

 • Aanbreng Accent Wrap mogelijk op locatie

Gratis en vrijblijvend

Een nieuwe look!

De perfecte oplossing.

Wil je jouw auto een nieuwe look geven, maar niet meteen je gehele auto wrappen? Bijvoorbeeld omdat je de huidige kleur van jouw auto al mooi vindt, of omdat je alleen het logo en de URL van jouw bedrijf op je voertuig wil laten aanbrengen. Dan is een Accent Wrap voor jou de perfecte oplossing. Wij voorzien jouw auto of ander voertuig van een gedeeltelijke carwrap.

Veel mogelijkheden

Een Accent Wrap begint al bij het aanbrengen van jouw bedrijfslogo, maar we kunnen ook een carwrap over de helft van jouw voertuig aanbrengen. Of alleen de bumpers van jouw auto van een mooie en beschermende folielaag voorzien. Ideaal wanneer je schade hebt en dit op een stijlvolle manier op wil lossen! Bekijk hieronder maar eens een aantal voorbeelden van Accent Wraps.

Voordelen

De pluspunten van Accent Wrap

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen kan de Accent Wrap al binnen 1 week worden aangebracht.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je de Accent Wrap wijzigen? Accent Wrap is aanpasbaar.