Autobelettering-Volvo-Harrie-Arendsen

Harrie Arendsen biedt zijn klanten een mooie service: de klantentaxi. Hiermee kunnen trouwe klanten van A naar B worden vervoerd, wanneer hun eigen auto voor onderhoud bij de monteur staat. Zo kunnen zij bijvoorbeeld van huis naar werk of naar een vergadering worden gereden. Mét chauffeur! Daarnaast steunen ze met deze klantentaxi ook nog eens het goede doel. Genoeg redenen dus om goed op te vallen met hun eigen taxi voertuigen!

Een carwrap van kwaliteit

Daarom verzorgden wij onder andere deze Volvo S90 van een opvallende carwrap. De folie die wij hiervoor gebruikten, bestaat uit avery supreme warpping film (geel) en avery wrapping printfolie met laminaat. Onze carwrappers plaatsten deze folie met de grootste aandacht en precisie, waardoor de auto er nu in stijl bij rijdt. Bekijk hieronder foto’s van het wrap proces en het eindresultaat.

Ook een opvallende carwrap?

Bij CarwrapTeam staan wij ook graag voor jou klaar! Heb je een mooie boodschap die je via jouw voertuig wil uitdragen? Of zoek je naar een praktische en visueel aantrekkelijke manier om herkenbaarheid voor jouw bedrijf te creëren? Neem dan gerust contact met ons op, en maak gebruik van onze unieke service: een gratis ontwerp voor jouw carwrap. We horen graag van je!