Auto laten wrappen

Het team voor jouw carwrap.

Wil jij je auto laten wrappen en ben je op zoek naar een carwrapper? Bij CarwrapTeam verzorgen wij carwraps van hoge kwaliteit. Of je nu je eigen auto van een nieuwe kleur wil laten voorzien, of een geheel voertuig wil voorzien van bedrijfsreclame: wij verzorgen de carwrap van jouw auto!

Een tof team die voor je klaarstaat!

 • We ontwerpen, produceren en realiseren

 • En zetten net dat stapje extra

 • Portfolio met toffe uiteenlopende projecten

 • Een gezellig en jong team

Jouw auto laten wrappen

Jouw auto laten wrappen

Door de specialist.

Wrappen is een steeds populairder fenomeen. Dat snappen wij wel. Wrappen is namelijk relatief goedkoper dan overspuiten, geeft meer mogelijkheden én beschadigt de originele lak van jouw auto niet. Daarom is het ook mogelijk om een tijdelijke wrap op je auto te laten aanbrengen. Bijvoorbeeld bij een evenement, of als je veel van afwisseling houdt.

Wanneer je jouw auto bij een specialist laat wrappen, ben jij er zeker van dat de carwrap van hoge kwaliteit is. Veel mensen die zelf hun auto wrappen, lopen vaak tegen zaken aan als bubbels in de folie of (kleine) beschadigingen op de originele lak. Hartstikke zonde natuurlijk! Wij zorgen er daarom graag voor dat jouw auto er straks echt strak bij rijdt.

Een unieke carwrap

Een strakke look.

Bij CarwrapTeam bieden we alles voor jouw carwrap. Iedereen heeft een uniek verhaal, en wij zijn er om dat te vertellen. Of dat nu is door jouw auto een strakke look te geven, of jouw bedrijf in de folie naar voren te laten springen. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van carwraps op maat, en zullen ook voor jou een uniek ontwerp neerzetten.

Onze folies printen wij zelf, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen waar wij voor staan. Wil je dus een unieke carwrap op maat? Neem dan gerust even contact met ons op of maak direct een afspraak.

Een unieke carwrap
Een auto of ander voertuig laten wrappen?

Een auto of ander voertuig laten wrappen?

Vrachtwagens, bussen, motoren, tractoren en noem maar op.

Maar niet alleen voor auto’s kun je bij ons terecht! Wij wrappen namelijk ook vrachtwagens, bussen, motoren, tractoren en noem maar op. Jij noemt het, wij wrappen het. Omdat wij zowel het ontwerp, de productie en het plaatsen van de wrapfolie verzorgen, kunnen wij iedere wrap speciaal op maat produceren.

Wanneer jij ons laat weten wat jouw voertuig en wensen zijn, gaan we voor jou aan de slag!

Ook een carwrap op maat ?

Wij steken graag de handen uit de mouwen!

Wil je dus jouw auto of ander voertuig laten wrappen? Dan steken wij graag de handen uit de mouwen! Maak vrijblijvend een afspraak via deze pagina, of bekijk alvast ons werk in ons portfolio. Oh, en wist je al dat je bij ons een gratis ontwerp ontvangt? Je betaalt dus alleen voor de carwrap zelf. Vinden wij mooi meegenomen.

We horen graag van je!

Ook een carwrap op maat ?

Contactgegevens

 • Kantoor
  Ruimzichtlaan 1 & 3
  7001 CG Doetinchem

 • Openingstijden
  Ma-Vr: 8.30 – 17.00